Όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός, ο ιστός της κεραίας  έπεσε υπό το βάρος των άσχημων καιρικών συνθηκών. Δείτε το βίντεο στο YouTube εδώ 

 Η αντίσταση και η αντοχή της κεραίας σε ισχυρό άνεμο καθώς και η παλαιότητα και τυχόν σκουριά στον ιστό κεραίας θα πρέπει να υπολογίζεται, ειδικά σε μέρη, όπου επικρατούν ισχυροί άνεμοι.

 

Παρουσίασε πρόβλημα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος η πρωινή νεροποντή σε δήμους της Αττικής.

Η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση και τους κεραυνούς.

 

Αν η τηλεόραση σας παρουσιάζει πρόβλημα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος είμαστε σε θέση να λύσουμε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

Μπορούμε να πάρουμε μια γρήγορη εκτίμηση και άμεσα να δώσουμε λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα στην εγκατάσταση της κεραία σας. 

 

Η ψηφιακή λήψη είναι προβληματική? χαμηλή ισχύς? χαμηλή ποιότητα? με αποτέλεσμα πάγωμα εικόνας απουσία σήματος, Υπάρχει Λύση.

 

Τεχνικοί κεραιών ψηφιακής τηλεόρασης ατομικών και κεντρικών εγκαταστάσεων.

 

 

Τακτοποιήθηκαν όλες οι κεραίες με το φίλτρο απόρριψης ανεπιθύμητες συχνότητες κυρίως της τηλεφωνίας 3G των 900 ΜΗz. Φίλτρο αποκοπής των καναλιών πάνω από το 58 ή το 60, για την εξάλειψη των παρεμβολών από την μπάντα LTE.

Παρέχει μηδενική εξασθένηση στα κανάλια που θέλουμε να λάβουμε και πολύ απότομη κλίση της καμπύλης για την απομόνωση των ανεπιθύμητων συχνοτήτων LTE που εκπέμπουν οι κυψέλες κινητής τηλεφωνίας και τα κινητά 4G.

 Αναβάθμισε την τηλεοπτική σου λήψη, ναι μπαίνει κεραία και στο μπαλκόνι αντί για την ταράτσα.

κεραίες ιδανικές για επίγεια ψηφιακή λήψη σε δύσκολες περιοχές και δύσκολα σημεία.

Έχουν μικρό μέγεθος αλλά υψηλά στάνταρ κατασκευής, εξαιρετικής ποιότητας αλουμινίου και ενισχυμένα πλαστικά.

Εγγύηση 10 χρόνια και αν χρειαστεί βάζουμε ενισχυτής που μας επιτρέπει την σωστή λειτουργία της TV

Πρέπει, λοιπόν, τα καλώδια να επιλέγονται προσεκτικά και, φυσικά, ανάλογα με την έκταση του δικτύου που θέλουμε να κατασκευάσουμε,

π.χ., αν έχει πολλές διανομές, σε πολλά επίπεδα, σε μεγάλο μήκος, αν είναι κοινό δίκτυο RF (αναλογική επίγεια τηλεόραση και SAT)

Ας δούμε τα 4 βασικά κριτήρια επιλογής των καλωδίων     

1-Απώλειες.

 2-Θωράκιση.

3-Μηχανική αντοχή.

4-Γήρανση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΩΝ. ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΩΡΩΠΟΥ 70 ΓΑΛΑΤΣΙ

Έλεγχος και συντονισμό του ενισχυτή θα χρειαστεί για άψογη λειτουργία με πεδιόμετρο Σηφάκης Ιωάννης εγκατάστασης κεντρικής κεραίας TV εγγυημένα.

Επικοινωνήσετε μαζί μας Τηλ. 2102132738 2102913454 Κινη. 6932607353  Συνεργείο με δύο τεχνικούς (εξυπηρέτηση σε Αθήνα)

 

 Η επιλογή ποιοτικών υλικών καθώς και η αξιολόγηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους κατά τη μελέτη της εγκατάστασης είναι η βάση για επιτυχή υλοποίηση του έργου. Η αντίσταση και η αντοχή της κεραίας σε ισχυρό άνεμο θα πρέπει επίσης να υπολογίζεται, ειδικά σε μέρη, όπου επικρατούν ισχυροί άνεμοι.

    

 Εντοπισμός προβλημάτων κακής λήψης. Επισκευή - Αναβάθμιση - Συντήρης

   

Επιδιόρθωσης και Αντικατάσταση κατεστραμμένων ή φθαρμένων υλικών και ότι άλλο χρειαστεί για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 Έλεγχος και  συντονισμό του ενισχυτή για άψογη λειτουργία με πεδιόμετρο.

Η εγκατάσταση κεντρικής κεραίας γίνεται με σκοπό να τροφοδοτήσει με το κατάλληλο σήμα, επίγειο ή δορυφορικό, τους αντίστοιχους δέκτες μιας πολυκατοικίας
Η χρήση κεντρικής κεραίας επιβάλλεται κυρίως για λόγους αισθητικής (ποιος δεν έχει δει τα «δάση» κεραιών σε παλιές πολυκατοικίες;), καθώς και οικονομίας, καθότι κοστίζουν λιγότερο ανά τελικό χρήστη.

Εγκαταστάσεις κεντρικών κεραιών πολυκατοικίας ή ατομικών κεραιών σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα.

Περιλαμβάνει την εγκατάσταση κεραιών τηλεόρασης υψηλών προδιαγραφών σε σημείο τέτοιο ώστε να λαμβάνει το ισχυρότερο δυνατό σήμα.

Εάν δεν είστε σίγουροι για την κεραία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην περιοχή σας καλέστε μας, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και συντονισμό της κεραίας σας με χαμηλό κόστος.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα υλικών στήριξης άριστης ποιότητα για μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη πάροδο του χρόνου.

Το έμπειρο προσωπικό μας με υπευθυνότητα, εμπειρία και τεχνικά μέσα (Ψηφιακά πεδιόμετρα κτλ)  αναλαμβάνει όλες τις καλωδιώσεις στον εσωτερικό σας χώρο καθώς επίσης την εγκατάσταση και συντονισμό της επίγειας ή της Δορυφορικής σας κεραίας.

Το αποτέλεσμα είναι Εγγυημένο. m