Οι λαμπτήρες αλογόνου 30% οικονομίας είναι ιδιαίτερα συμπαγείς και εκπέμπουν ένα ομοιόμορφο λαμπερό φως που κάνει τα χρώματα των επιφανειών και των αντικειμένων να φαίνονται πιο ζωηρά.Έχουν υψηλότερη φωτεινή απόδοση στην ίδια τάση και τουλάχιστον διπλάσια διάρκεια ζωής. Συνεπώς η λάμπα αλογόνου είναι πολύ πιο οικονομικοί από την απλή λάμπα πυρακτώσεως. Λάμπα Eco Σωληνωτή 78mm & 118mm, λάμπα eco ψιράκι (μικρό μέγεθος)

 

δυνατότητα φόρτισης όπου κι αν βρίσκεσαι. Μικρός σε μέγεθος και εύκολος στη χρήση Φορτίστε το τηλέφωνο, το tablet, το mp3 σας.

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα στο Γαλάτσι Ωρωπού 70 Αθήνας.

Ενώ ακόμη οι επαγγελματίες μετρούν τις πληγές τους η αλήθεια είναι ότι η οικονομία θα δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα. Με τόσες επιχειρήσεις να κλείνουν κι άλλες να υπολειτουργούν, και δεν έχουν συνέλθει από το πρώτο lockdown είναι σίγουρο ότι όλοι μας θα επηρεαστούμε πάρα πολύ θα κληθούμε να έρθουμε αντιμέτωποι με μια νέα κρίση.

Με την εφαρμογή των νέων μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε την έναρξη λειτουργίας του 

ηλεκτρονικού μας καταστήματος ΣΗΦΑΚΗΣ E-SHOP εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο εξυπηρέτηση πελατών.

Για τηλεφωνική επικοινωνία & με Viber στο 6932607353 οι ώρες εξυπηρέτησης είναι: 10:00-20:00. Πριν την εκτέλεση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να μας πείτε πότε θέλετε να την παραδώσουμε στον χώρο σας.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την κατανόησή σας, Υπομονή και ευχόμαστε να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα! ( Γαλάτσι Ωρωπού 70 Αθήνας).

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, ζητάμε την κατανόησή σας και δεσμευόμαστε να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνίσταται να φοράτε προστατευτική μάσκα κατά την παραλαβή των προϊόντων, Ενώ οι παραδόσεις θα γίνονται στο ισόγειο.

,

Κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού θα βρείτε καλώδιο κεραίας για τηλεόραση. κεραια tv εξωτερική ή Εσωτερική. Τηλεχειριστήριο TV. υλικά ράγας, πίνακες, καλώδια, κανάλια, σχάρες, κουτιά, υλικά σύνδεσης και στήριξης, μπαλαντέζες, πολύπριζα και φις

 Η λάμπα LED θα δώσει πίσω τα χρήματα που κόστισε

Αρκεί να έχει πιστοποίηση RoHS και πιστοποίηση CE

Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο η λάμπα LED θα δώσει πίσω τα χρήματα που κόστισε κυμαίνεται από 3 μήνες έως 1 χρόνο, αναλόγως της χρήσης.

Στο κατάστημά μας ( Γαλάτσι Ωρωπού 70 ) θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα Xριστουγεννιάτικα είδη. 

Στο κατάστημα θα βρείτε ‎σταθερά τηλέφωνα , ‎ασύρματα τηλέφωνα υλικά ράγας, πίνακες, καλώδια, κανάλια, σχάρες, κουτιά, υλικά σύνδεσης και στήριξης, μπαλαντέζες, πολύπριζα και φις

 

λάμπες led από 0,5W εως 42W

Έχουν μικρές διαστάσεις και προσφέρονται με κάλυκες κοινού λαμπτήρα:

Βιδωτούς Ε27 (κανονικούς),

Βιδωτούς Ε14 (μινιόν),

G9, G4,

R63,  GU10 και ... όχι μόνο.

 

 Στο κατάστημά μας ( Γαλάτσι Ωρωπού 70 ) θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα Xριστουγεννιάτικα είδη. 

 

Θυροτηλέφωνο επίτοιχο ανοικτής ακρόασης doorphone E272 BB bpt

Η αντικατάσταση του παλαιού κουδουνιού  θυροτηλεφώνου

Πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τα παλιά θυροτηλέφωνα στην πολυκατοικία μας

Δείτε το βίντεο στο YouTube https://youtu.be/JD7uUtnEBoI στην

περίπτωση που επιλέξετε να αντικαταστήσετε το παλαιό σύστημα.