Το TL-SG105 switch είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται σε ένα δίκτυο υπολογιστών για τη φυσική σύνδεση συσκευών (pc,ip phones,ip doorphones,servers,printers)μεταξύ τους .

 Ένα  Switch για να δημιουργήσετε ή και να επεκτείνετε το ενσύρματο δίκτυό σας. Είναι εξοπλισμένο με 5 θύρες Gigabit 10/100/1000Mbps και υποστηρίζει την τεχνολογία IEEE 802.3x για αξιόπιστη και γρήγορη μεταφορά δεδομένων.

Με την υποστήριξη MDI/MDIX και την λειτουργία Plug ‘n’ Play η σύνδεση γίνεται γρήγορα και εύκολα χωρίς περιττές ρυθμίσεις.

 Ένα switch είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται σε ένα δίκτυο υπολογιστών για τη φυσική σύνδεση συσκευών (pc,ip phones,ip doorphones,servers,printers)μεταξύ τους .

Σχεδιασμένο να επεκτείνει την επιφάνεια κάλυψης και να βελτιώνει την ισχύ του σήματος σε υπάρχοντα ασύρματα δίκτυα, εξαλείφοντας τις νεκρές ζώνες. Επίσης διαθέτει μια θύρα Ethernet στην οποία μπορείτε να συνδεθείτε ενσύρματα. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα στο Γαλάτσι Ωρωπού 70 Αθήνας.

Μικρού μεγέθους αντάπτορας USB , με ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη ως προς την γωνία κεραία, σας επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα σε ένα ασύρματο δίκτυο. Μπορείτε να πετύχετε ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως και 150 Mbps ενώ υποστηρίζει τις μορφές κωδικοποίησης 64/128-Bit WEP, WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK.

Δεν φτάνει να έχεις γρήγορο WiFi ίντερνετ πρέπει να φτάνει και σε κάθε γωνιά του χώρου σου. Ενισχυτής σήματος AP Wireless-N Wifi 300M ασύρματου δικτύου. Εύκολο να επεκτείνει το εύρος του δικτύου Wifi σας. Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα των Αθήνας στο Γαλάτσι Ωρωπού 70