Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία, καταστροφές μετά του θυελλώδεις ανέμους. Η δύναμη του ανέμου είναι εντυπωσιακή και μπορεί να βγάλει εύκολα Σοβαρά προβλήματα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος, Καταστροφές μετά του θυελλώδεις ανέμους  δεν έχει σήμα tv.

 

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά κεραυνούς Θυελλώδεις ανέμους και έντονη βροχόπτωση. Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος tv επίγειου και δορυφορικού σήματος μετά του θυελλώδους ανέμους.

Αν η τηλεόραση σας παρουσιάζει πρόβλημα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος εμφάνιση χρωματιστών τετραγώνων στην οθόνη ή δεν έχει σήμα μετά του θυελλώδεις ανέμους.

Ελέγξτε πρώτα από όλα, τα μέρη της εγκατάστασης που βρίσκονται εκτεθειμένα σε εξωτερικό χώρο,ότι η κεραία είναι σωστά στερεωμένη στη βάση της και την καλωδίωση σε όλο το μήκος της, θα πρέπει να είναι άρτια και χωρίς φθορές στο εξωτερικό μέρος.

Ενδέχεται το πρόβλημα που υπάρχει να μην είναι άμεσα ορατό για το σκοπό αυτό θα πρέπει να γίνουν μέτρηση σήματος με όργανα μέτρησης σήματος για κεραίες (Πεδιόμετρο)